Juhlitaan valmistuneita

Ylioppilastutkinto ja ammattiin valmistuminen ovat tärkeitä etappeja, joita on syytä juhlistaa. Katso tästä herkulliset valmistujaisjuhlareseptit, ja vietä lämminhenkinen hetki valmistunutta juhlien.

Ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset ovat tärkeitä merkkipaaluja. Juhlat kruunaavat vuosien opiskelun ja kääntävät katseen tulevaan.

Vuonna 2020 valmistujaisia juhlitaan hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa: osa on juhlinut pienemmällä porukalla jo keväällä, osalla juhlat ovat vasta edessä. Vaikka tilanne on poikkeuksellinen, yksi on varma. Kaikki valmistuneet ovat juhlansa ansainneet.

Ihania valmistujaiskakkuja

Kakku kruunaa juhlapöydän – niin pienissä kuin suuremmissakin juhlissa. Olisiko valmistuneen mieleen kesäinen mansikkakakku, tuhti suklaakakku vai monen suosikki, juustokakku? Vai haluaako päivänsankari sittenkin jotain modernia? Siinä tapauksessa täydellinen valinta on veikeän raidallinen ampparikakku, valkosuklainen passionkakku tai monta herkkua yhdistävä banoffee-britajäätelökakku.

Näyttäviä kääretorttuja

Helppo, mutta herkullinen kääretorttu on mainio vaihtoehto perinteiselle valmistujaiskakulle. Vai mitä sanot kauniin raidallisesta tiikerikääretortusta, suklaisesta tiramisukääretortusta tai gluteenittomasta ja raikkaasta passion-marenkirullasta?

Valmistujaisten suolaiset tarjottavat

Suolaiset piirakat, salaatit ja voileipäkakut ovat perinteisiä valmistujaistarjottavia, jotka maistuvat myös pienemmissä valmistujaisissa. Modernimpaa otetta valmistujaistarjoiluihin puolestaan tuovat pehmeän herkullinen suolainen kääretorttu sekä vegaaninen parsafocaccia. Jos perinteinen voileipäkakku tuntuu liian suuritöiseltä, samoja makuja löytyy myös helposta suoraan vuokaan koottavasta mökkikakusta. Valmista 20 minuutissa!

Katso lisää voileipäkakkuja

Onnittelumalja valmistuneelle

Valmistujaisten onnittelumaljan voi nostaa paitsi kuohuvalla, myös raikkaalla mocktaililla. Näitä juomia voi huoletta nauttia vaikka useammankin, sillä klassikkodrinkeistä lainatusta makumaailmasta huolimatta juomat ovat alkoholittomia.

Onnea valmistuneille!

Kun suurempien juhlien aika koittaa

Kun valmistujaisten vierasmäärä kasvaa ja paikalle saapuu juhlijoita myös kauempaa, kannattaa kahvipöytään kattaa kakun ja pienen suolaisen tarjottavan lisäksi myös hiukan ruokaisampia vaihtoehtoja. Näin myös pidempään matkanneet vieraat jaksavat juhlia. Lisäksi juhlatarjoiluja miettiessä on hyvä huomioida erilaiset erikoisruokavaliot sekä ruoan ja juoman oikea määrä. Tässä vinkkejä erilaisiin juhlatarjottaviin aina voileipäkakuista pikkuleipiin!

Täytekakku kruunaa juhlan
Juustokakku joka makuun
Hurmaavat marenkikakut
Kuivakakku on luottoleivonnainen joka juhlaan
Leivotaan pullaa
Keksit ja pikkuleivät maistuvat kahvipöydässä
Voileipäkakku on juhlapöydän klassikko
Suolainen piirakka sopii moneen
Parhaat pikkusuolaiset
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›